Galéria

Panzió

Facebook oldalunk:

www.facebook.com/profile.php

A Zempléni hegység nyugati lábánál helyezkedik el Regéc, ez a 800 éve alapított 120 lelkes kicsiny település. A község központjában található a Veronika Panzió.
A panziót 12.000 m2 park veszi körül, melyben szalonnasütő, grillező főzőhelyeket alakítottunk ki, ezenkívül pihenőhelyek, kilátó és játszótér teszi gondtalanná a kikapcsolódást.

A panzióban 10 szobában egyszerre 22 fő tud kényelmesen pihenni. Minden szobához illetve lakosztályhoz zuhanyzós fürdőszoba, TV, minibár tartozik. A földszinten található a bár - társalgó, ahol lehetőség van különböző üdítők és egyéb italok fogyasztására is.

Elhelyezés

• 4 db 2+2 ágyas 2 szobás lakosztály
• 2 db 2+1 ágyas szobákban
• Nagyobb létszámú csoport esetén szállásról tudunk gondoskodni más helyen is.

Ellátás

Szintén a földszinten helyezkedik el az étkező. A ház önellátó, igény esetén reggelit tudunk biztosítani.
A 32m2-es étkezőhöz tartozik egy konyhasarok, mely fel van szerelve hűtővel, mikrohullámú sütővel, 4 főzőhelyes elektromos tűzhellyel, illetve 22 fő részére étkészlettel, evőeszközökkel, a főzéshez szükséges edényekkel.
Szolgáltatások

Csoportok részére kedvezményt biztosítunk, drinkbár, fürdőszobás vagy zuhanyozós szobák, játszótér, gyermekjátszó, pingpongasztal, sátorhelyek, szauna, TV a szobában, zárt parkoló
Gépkocsival érkezők részére zárt parkolási lehetőséget biztosítunk.

Programok
Kirándulások:
• Regécről Sárospatakra, Sátoraljaújhelyre, a Tokaji borvidékre
• Szlovákiába, Kassa nevezetességeinek megismerésére
• Telkibánya, Kéked, Háromhuta, Füzér, Hollóháza településekre

A környék látnivalói
Regéc:
Ezen a vidéken a geológiai értékek kedvelői igazi csemegét találhatnak. Itt keresztezik egymást a kék-zöld-piros túra útvonalai.A túra útvonalakon csodálatos környezetben el lehet jutni Telkibánya, Kéked, Háromhuta, Füzér, Hollóháza településekre. Regéc nagy vonzereje a Regéci vár, mely építésének pontos évét nem ismerjük, de a történelmi leírásokból kitűnik, hogy az 1285. évi tatárjárás idején már állt. A vár tulajdonosai gyakran váltogatták egymást, míg végül I. Rákóczi Ferencnek sikerült megszereznie. Az 1676-ban született II. Rákóczi Ferenc is itt töltötte gyermekéveit édesanyjával, Zrínyi Ilonával.

Megtalálhatók itt a csodálatos tölgyes-, gyertyános-, bükkös erdők is. A tavasz első hírnöke, a hóvirág után sorra nyílik a galambvirág, a bogláros és erdei szellőrózsa. Ezek mellett számos színes virág tarkítja a mezőket. Nem szabad megfeledkeznünk a gombákról sem, hiszen a Zempléni hegységben nagyon sok és igen finom gomba található.
Árak

Szállás árak
2 + 2 ágyas kétszobás lakosztály / 2 fő esetén 9.000 Ft/éj
1 fő egy éjjszaka esetén 5.000 Ft
1 éjjszaka esetén felnőtt: 4.500 Ft/fő , gyermek: 4.000 Ft/fő;
minimum 2 éjjszakától: felnőtt: 4.180 Ft/fő/éj, gyermek: 3.500 Ft/fő/éj
Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adó összegét!
Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák!

Kedvezmények:
Csoportok esetén: 15 főnél nagyobb létszámú csoport esetén, 4 vendégéjszakánál hosszabb tartózkodásnál kedvezményt biztosítunk.
Gyermekkedvezmények: 12 éves korig a szállás díjából 10% kedvezményt adunk
Nyugdíjasoknak: a szállásdíjból 10% kedvezményt adunk.
Panziónk üdülési csekk elfogadására jogosult.

 
Tel / Fax: +36-42-491-329
Mobil: +36-30-372-5008
E-mail: nyirplan@t-online.hu


Nyír-Plan Kft. © 2008 | Minden jog fenntartva!